Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The combined effect of cooking and storing temperatures on the quantities of aerobic, coliform and lactic acid bacteria in cooked sausage
 
 
Titel: The combined effect of cooking and storing temperatures on the quantities of aerobic, coliform and lactic acid bacteria in cooked sausage
Auteur: Rahkonen, S.
Kaitala, S.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 10 (1993) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland