Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The microbial populations associated with post-fermented dough and compressed baker's yeast
 
 
Titel: The microbial populations associated with post-fermented dough and compressed baker's yeast
Auteur: Viljoen, B.C.
Lues, J.F.R.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 10 (1993) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland