Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Selection and modification of yeasts and lactic acid bacteria for wine fermentation
 
 
Titel: Selection and modification of yeasts and lactic acid bacteria for wine fermentation
Auteur: Kunkee, R.E.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 1 (1984) nr. 4 pagina's 18 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland