Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Studying the impact of plating on ratings of the food served in a naturalistic dining context ☆ Acknowledgements: CM is the Chef-in-residence at the Crossmodal Research Laboratory, University of Oxford. CV would like to thank COLFUTURO for part funding his PhD. CS would like to thank the AHRC who funded the ‘Rethinking the Senses’ project (AH/L007053/1). ☆
 
 
Titel: Studying the impact of plating on ratings of the food served in a naturalistic dining context ☆ Acknowledgements: CM is the Chef-in-residence at the Crossmodal Research Laboratory, University of Oxford. CV would like to thank COLFUTURO for part funding his PhD. CS would like to thank the AHRC who funded the ‘Rethinking the Senses’ project (AH/L007053/1). ☆
Auteur: Michel, Charles
Velasco, Carlos
Fraemohs, Paul
Spence, Charles
Verschenen in: Appetite
Paginering: Jaargang 90 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland