Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
 
  A bio-cultural approach to the study of food choice: The contribution of taste genetics, population and culture
 
 
Titel: A bio-cultural approach to the study of food choice: The contribution of taste genetics, population and culture
Auteur: Risso, Davide S.
Giuliani, Cristina
Antinucci, Marco
Morini, Gabriella
Garagnani, Paolo
Tofanelli, Sergio
Luiselli, Donata
Verschenen in: Appetite
Paginering: Jaargang 114 (2017) nr. C pagina's 240-247
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland