Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 785 van 872 gevonden artikelen
 
 
  THE RELATIONSHIP BETWEEN ULTRA-PROCESSED FOOD INTAKE AND KNEE CARTILAGE THICKNESS IN MEN AND WOMEN:DATA FROM OSTEOARTHRITIS INITIATIVE
 
 
Titel: THE RELATIONSHIP BETWEEN ULTRA-PROCESSED FOOD INTAKE AND KNEE CARTILAGE THICKNESS IN MEN AND WOMEN:DATA FROM OSTEOARTHRITIS INITIATIVE
Auteur: Akkaya, Zehra
Joseph, Gabby B.
Lynch, John A.
McCulloch, Charles
Gassert, Felix
Pedoia, Valentina
Sims, Wynton
Lane, Nancy E.
Link, Thomas M.
Verschenen in: Osteoarthritis and cartilage
Paginering: Jaargang 32 () nr. S1 pagina's S357
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 785 van 872 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland