Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of food fried in olive oil and unhealthy aging in a Mediterranean country
 
 
Titel: Consumption of food fried in olive oil and unhealthy aging in a Mediterranean country
Auteur: Carballo-Casla, Adrián
García-Esquinas, Esther
Lopez-Garcia, Esther
Sotos-Prieto, Mercedes
Struijk, Ellen A.
Caballero, Francisco Félix
Rodríguez-Artalejo, Fernando
Ortolá, Rosario
Verschenen in: Clinical nutrition
Paginering: Jaargang 40 () nr. 1 pagina's 277-285
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and European Society for Clinical Nutrition and Metabolism
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland