Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 193 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of lipid peroxidation during lipid infusion: influence of fatty acid composition of fat emulsion
 
 
Titel: Assessment of lipid peroxidation during lipid infusion: influence of fatty acid composition of fat emulsion
Auteur: Dutot, G.
Melin, C.
Verschenen in: Clinical nutrition
Paginering: Jaargang 10 (1991) nr. S2 pagina's 1 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 193 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland