Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of heat-induced lactosylation products in caseins by immunoenzymatic and mass spectrometric methodologies
 
 
Titel: Characterization of heat-induced lactosylation products in caseins by immunoenzymatic and mass spectrometric methodologies
Auteur: Scaloni, Andrea
Perillo, Valentina
Franco, Paolo
Fedele, Elena
Froio, Raffaele
Ferrara, Lino
Bergamo, Paolo
Verschenen in: Biochimica et biophysica acta. Proteins and proteomics
Paginering: Jaargang 1598 (2002) nr. 1-2 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland