Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1274 van 6275 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of three extraction methods, DMU-SPME, SAFE, and SDE, for the analysis of flavor compounds in soy sauce
 
 
Titel: Comparison of three extraction methods, DMU-SPME, SAFE, and SDE, for the analysis of flavor compounds in soy sauce
Auteur: Ma, Yun-Jiao
Bi, An-Qi
Li, Ping
Zhu, Bei-Wei
Du, Ming
Xu, Xian-Bing
Verschenen in: Journal of Chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences
Paginering: Jaargang 1256 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1274 van 6275 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland