Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1102 van 6275 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization and antioxidant activities comparison in fresh, dried, stir-frying and carbonized ginger
 
 
Titel: Chemical characterization and antioxidant activities comparison in fresh, dried, stir-frying and carbonized ginger
Auteur: Li, Yuxin
Hong, Yan
Han, Yanquan
Wang, Yongzhong
Xia, Lunzhu
Verschenen in: Journal of Chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences
Paginering: Jaargang 1011 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1102 van 6275 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland