Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization and antioxidant activities comparison in fresh, dried, stir-frying and carbonized ginger
 
 
Titel: Chemical characterization and antioxidant activities comparison in fresh, dried, stir-frying and carbonized ginger
Auteur: Li, Yuxin
Hong, Yan
Han, Yanquan
Wang, Yongzhong
Xia, Lunzhu
Verschenen in: Journal of Chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences
Paginering: Jaargang 1011 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland