Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3314 van 6275 gevonden artikelen
 
 
  Identification of characteristic flavour precursors from enzymatic hydrolysis-mild thermal oxidation tallow by descriptive sensory analysis and gas chromatography–olfactometry and partial least squares regression
 
 
Titel: Identification of characteristic flavour precursors from enzymatic hydrolysis-mild thermal oxidation tallow by descriptive sensory analysis and gas chromatography–olfactometry and partial least squares regression
Auteur: Shi, Xiaoxia
Zhang, Xiaoming
Song, Shiqing
Tan, Chen
Jia, Chengsheng
Xia, Shuqin
Verschenen in: Journal of Chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences
Paginering: Jaargang 913-914 (2013) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3314 van 6275 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland