Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of a cheese-like food produced by fermentation of the mushroom Schizophyllum commune
 
 
Titel: Characteristics of a cheese-like food produced by fermentation of the mushroom Schizophyllum commune
Auteur: Okamura-Matsui, Tokumitsu
Takemura, Kaori
Sera, Mitsue
Takeno, Tomomi
Noda, Hiroko
Fukuda, Shoko
Ohsugi, Masahiro
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 92 (2001) nr. 1 pagina's 3 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland