Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Superior high-efficiency and high-throughput volatile flavor extraction of Japanese fermented seasonings by solvent-assisted stir bar solid extraction with reverse extraction
 
 
Titel: Superior high-efficiency and high-throughput volatile flavor extraction of Japanese fermented seasonings by solvent-assisted stir bar solid extraction with reverse extraction
Auteur: Iijima, Yoko
Miwa, Azusa
Shimada, Kaito
Horita, Shunsuke
Kamiko, Yuho
Ito, Yusuke
Sasamoto, Kikuo
Nakahara, Takeharu
Koizumi, Taichi
Ochiai, Nobuo
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 137 () nr. 5 pagina's 372-380
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland