Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of fungal communities and flavour substances in surface and inner layers of fermented grains during stacking fermentation of sauce-flavour baijiu
 
 
Titel: Comparison of fungal communities and flavour substances in surface and inner layers of fermented grains during stacking fermentation of sauce-flavour baijiu
Auteur: Duan, Zhongfu
Wu, Yanfang
Zhang, Chengnan
Niu, Jialiang
Zhao, Jingrong
Li, Weiwei
Li, Xiuting
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 136 () nr. 4 pagina's 295-303
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland