Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of egg-koji for developing a novel food
 
 
Titel: Preparation of egg-koji for developing a novel food
Auteur: Nakagawa, Takuro
Miyamoto, Tetsuya
Miki, Shouhei
Watanabe, Kenshi
Aki, Tsunehiro
Shidara, Hiroyuki
Yamashita, Hideyuki
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 135 () nr. 6 pagina's 447-450
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland