Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Composition and factors influencing community structure of lactic acid bacterial in dairy products from Nyingchi Prefecture of Tibet
 
 
Titel: Composition and factors influencing community structure of lactic acid bacterial in dairy products from Nyingchi Prefecture of Tibet
Auteur: Sun, Yue
Zhao, Lixia
Cai, Hongyu
Liu, Wenjun
Sun, Tiansong
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 135 () nr. 1 pagina's 44-53
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland