Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the bacterial community structure in traditional Gifu ayu-narezushi (fermented sweetfish)
 
 
Titel: Characterization of the bacterial community structure in traditional Gifu ayu-narezushi (fermented sweetfish)
Auteur: Hori, Mitsuyo
Kawai, Yusuke
Nakamura, Kohei
Shimada, Masaya
Iwahashi, Hitoshi
Nakagawa, Tomoyuki
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 134 () nr. 4 pagina's 331-337
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland