Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Tibetan kefir grain-fermented milk whey and its suppression of melanin synthesis
 
 
Titel: Characterization of Tibetan kefir grain-fermented milk whey and its suppression of melanin synthesis
Auteur: Chen, Meng-Yun
Wu, Hong-Tan
Chen, Fang-Fang
Wang, Yan-Ting
Chou, Ding-Li
Wang, Guey-Horng
Chen, Yu-Pei
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 133 () nr. 6 pagina's 547-554
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland