Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation characteristics and bacterial dynamics during Chinese sauerkraut fermentation by Lactobacillus curvatus LC-20 under varied salt concentrations reveal its potential in low-salt suan cai production
 
 
Titel: Fermentation characteristics and bacterial dynamics during Chinese sauerkraut fermentation by Lactobacillus curvatus LC-20 under varied salt concentrations reveal its potential in low-salt suan cai production
Auteur: He, Jiale
Li, Fengzi
Wang, Yan
Wu, Hao
Yang, Hongyan
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 132 () nr. 1 pagina's 33-40
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland