Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Biodiversity and techno-functional properties of lactic acid bacteria in fermented hull-less barley sourdough
 
 
Titel: Biodiversity and techno-functional properties of lactic acid bacteria in fermented hull-less barley sourdough
Auteur: Çakır, Elif
Arıcı, Muhammet
Durak, Muhammed Zeki
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 130 () nr. 5 pagina's 450-456
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland