Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Identification of lactic acid bacteria and yeasts, and characterization of food components of sourdoughs used in Japanese bakeries
 
 
Titel: Identification of lactic acid bacteria and yeasts, and characterization of food components of sourdoughs used in Japanese bakeries
Auteur: Fujimoto, Akihito
Ito, Keisuke
Narushima, Noriko
Miyamoto, Takahisa
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 127 (2019) nr. 5 pagina's 575-581
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland