Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Microbial behavior and changes in food constituents during fermentation of Japanese sourdoughs with different rye and wheat starting materials
 
 
Titel: Microbial behavior and changes in food constituents during fermentation of Japanese sourdoughs with different rye and wheat starting materials
Auteur: Fujimoto, Akihito
Ito, Keisuke
Itou, Madoka
Narushima, Noriko
Ito, Takayuki
Yamamoto, Akihisa
Hirayama, Satoru
Furukawa, Soichi
Morinaga, Yasushi
Miyamoto, Takahisa
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 125 (2018) nr. 1 pagina's 97-104
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland