Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Prevention of GABA reduction during dough fermentation using a baker's yeast dal81 mutant
 
 
Titel: Prevention of GABA reduction during dough fermentation using a baker's yeast dal81 mutant
Auteur: Ando, Akira
Nakamura, Toshihide
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 122 (2016) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland