Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties of certain cereals as affected by food-grade bacteria fermentation
 
 
Titel: Antioxidant properties of certain cereals as affected by food-grade bacteria fermentation
Auteur: Wang, Chung-Yi
Wu, Sz-Jie
Shyu, Yuan-Tay
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 117 (2014) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 20 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland