Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Stability of hen egg white lysozyme during denaturation is enhanced by pretreatment with supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Stability of hen egg white lysozyme during denaturation is enhanced by pretreatment with supercritical carbon dioxide
Auteur: Wang, Steven S.-S.
Chao, Hsuan-Shen
Liu, Hsuan-Liang
Liu, Hwai-Shen
Verschenen in: Journal of bioscience and bioengineering
Paginering: Jaargang 107 (2009) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: The Society for Biotechnology, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland