Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Mutagenicity of cooked hamburger is reduced by addition of onion to ground beef
 
 
Titel: Mutagenicity of cooked hamburger is reduced by addition of onion to ground beef
Auteur: Kato, Tetsuta
Michikoshi, Kae
Minowa, Yu-ichi
Maeda, Yoshiko
Kikugawa, Kiyomi
Verschenen in: Mutation Research. Genetic toxicology and environmental mutagenesis
Paginering: Jaargang 420 (1998) nr. 1-3 pagina's 6 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland