Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Complexation with whey protein hydrolysate improves cacao pods husk pectin surface active and emulsifying properties
 
 
Titel: Complexation with whey protein hydrolysate improves cacao pods husk pectin surface active and emulsifying properties
Auteur: Trujillo-Ramírez, Daniel
Lobato-Calleros, Consuelo
Román-Guerrero, Angélica
Hernández-Rodríguez, Landy
Alvarez-Ramirez, Jose
Vernon-Carter, Eduardo J.
Verschenen in: Reactive & functional polymers
Paginering: Jaargang 123 (2018) nr. C pagina's 61-69
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland