Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and lactose on cross-linking extension and structure of fish gelatin films
 
 
Titel: Effect of pH and lactose on cross-linking extension and structure of fish gelatin films
Auteur: Etxabide, A.
Urdanpilleta, M.
Gómez-Arriaran, I.
de la Caba, K.
Guerrero, P.
Verschenen in: Reactive & functional polymers
Paginering: Jaargang 117 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland