Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Whey permeate as a bio-preservative for shelf life maintenance of fresh-cut vegetables
 
 
Titel: Whey permeate as a bio-preservative for shelf life maintenance of fresh-cut vegetables
Auteur: Martin-Diana, A.B.
Rico, D.
Frias, J.
Mulcahy, J.
Henehan, G.T.M.
Barry-Ryan, C.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 7 (2006) nr. 1-2 pagina's 12 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland