Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the microbiological quality of vacuum-packaged, minced chicken treated with high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Changes in the microbiological quality of vacuum-packaged, minced chicken treated with high hydrostatic pressure
Auteur: Linton, M.
McClements, J.M.J.
Patterson, M.F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland