Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ultrasound pretreatment on whey protein hydrolysis by vegetable proteases
 
 
Titel: Impact of ultrasound pretreatment on whey protein hydrolysis by vegetable proteases
Auteur: Abadía-García, Lucía
Castaño-Tostado, Eduardo
Ozimek, Lech
Romero-Gómez, Sergio
Ozuna, César
Amaya-Llano, Silvia L.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 37 (2016) nr. PA pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland