Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Cooking and grinding reduces the cost of meat digestion
 
 
Titel: Cooking and grinding reduces the cost of meat digestion
Auteur: Boback, Scott M.
Cox, Christian L.
Ott, Brian D.
Carmody, Rachel
Wrangham, Richard W.
Secor, Stephen M.
Verschenen in: Comparative biochemistry and physiology. A, Molecular and integrative physiology
Paginering: Jaargang 148 (2007) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland