Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of wheat germ protein: Effect of different ultrasonic treatment
 
 
Titel: Emulsifying properties of wheat germ protein: Effect of different ultrasonic treatment
Auteur: Li, Xiaotian
Luo, Tao
Wang, Luanfeng
Song, Haizhao
Wang, Fang
Weng, Zebin
Zhou, Jianxin
Xiang, Xinyue
Xiong, Ling
Shen, Xinchun
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland