Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Improving the gel properties of salted egg white/cooked soybean protein isolate composite gels by ultrasound treatment: Study on the gelling properties and structure
 
 
Titel: Improving the gel properties of salted egg white/cooked soybean protein isolate composite gels by ultrasound treatment: Study on the gelling properties and structure
Auteur: Xin, Xiaojuan
Qiu, Wei
Xue, Hui
Zhang, Guowen
Hu, Hui
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland