Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasound-assisted dough fermentation on the quality of dough and steamed bread with 50% sweet potato pulp
 
 
Titel: Effect of ultrasound-assisted dough fermentation on the quality of dough and steamed bread with 50% sweet potato pulp
Auteur: Zhang, Min
Suo, Wenjing
Deng, Yuxin
Jiang, Lijun
Qi, Mingming
Liu, Yao
Li, Luxia
Wang, Chenjie
Zheng, Hui
Li, Hongjun
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 82 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland