Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasonic-assisted cooking on the volatile compounds, oxidative stability, and sensory quality of mortadella
 
 
Titel: Effects of ultrasonic-assisted cooking on the volatile compounds, oxidative stability, and sensory quality of mortadella
Auteur: Cichoski, Alexandre José
da Silva, Jéssica Soares
Leães, Yasmim Sena Vaz
Robalo, Silvino Sasso
dos Santos, Bibiana Alves
Reis, Stephanie Ribeiro
Nehring, Priscila
Santos, Suelen Priscila
Wagner, Roger
de Menezes, Cristiano Ragagnin
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 72 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland