Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Influence of ultrasound-assisted sodium bicarbonate marination on the curing efficiency of chicken breast meat
 
 
Titel: Influence of ultrasound-assisted sodium bicarbonate marination on the curing efficiency of chicken breast meat
Auteur: Xiong, Guoyuan
Fu, Xiaoyi
Pan, Dongmei
Qi, Jun
Xu, Xinglian
Jiang, Xuejuan
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland