Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 41 gevonden artikelen
 
 
  The study of changes in raw meat salting using acoustically activated brine
 
 
Titel: The study of changes in raw meat salting using acoustically activated brine
Auteur: Krasulya, Olga
Tsirulnichenko, Lina
Potoroko, Irina
Bogush, Vladimir
Novikova, Zhanna
Sergeev, Andrey
Kuznetsova, Tatyana
Anandan, Sambandam
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 50 (2019) nr. C pagina's 224-229
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland