Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Swirling cavitation improves the emulsifying properties of commercial soy protein isolate
 
 
Titel: Swirling cavitation improves the emulsifying properties of commercial soy protein isolate
Auteur: Yang, Feng
Liu, Xue
Ren, Xian'e
Huang, Yongchun
Huang, Chengdu
Zhang, Kunming
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 42 (2018) nr. C pagina's 471-481
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland