Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high intensity ultrasound on acid-induced gelation properties of whey protein gel
 
 
Titel: Effects of high intensity ultrasound on acid-induced gelation properties of whey protein gel
Auteur: Shen, Xue
Zhao, Changhui
Guo, Mingruo
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 39 (2017) nr. C pagina's 810-815
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland