Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic inactivation and antioxidant properties of blackberry juice after thermoultrasound: Optimization using response surface methodology
 
 
Titel: Enzymatic inactivation and antioxidant properties of blackberry juice after thermoultrasound: Optimization using response surface methodology
Auteur: Cervantes-Elizarrarás, Alicia
Piloni-Martini, Javier
Ramírez-Moreno, Esther
Alanís-García, Ernesto
Güemes-Vera, Norma
Gómez-Aldapa, Carlos Alberto
Zafra-Rojas, Quinatzin Yadira
Cruz-Cansino, Nelly del Socorro
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 34 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland