Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Extraction optimization for antioxidant phenolic compounds in red grape jam using ultrasound with a response surface methodology
 
 
Titel: Extraction optimization for antioxidant phenolic compounds in red grape jam using ultrasound with a response surface methodology
Auteur: Morelli, LucĂ­ula Lemos Lima
Prado, Marcelo Alexandre
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 19 (2012) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland