Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lysine-assisted ultrasonic and vacuum tumbling treatment on the quality of chicken breast meat in canned foods
 
 
Titel: Effect of lysine-assisted ultrasonic and vacuum tumbling treatment on the quality of chicken breast meat in canned foods
Auteur: Xu, Xiaoyu
Liu, Huimin
Sun, Peizi
Li, Dongmei
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland