Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound synergized saline thawing reduces quality deterioration of Tibetan pork during thawing
 
 
Titel: Ultrasound synergized saline thawing reduces quality deterioration of Tibetan pork during thawing
Auteur: Liu, Junmei
Wu, Yingmei
Geng, Fang
Li, Xin
Huang, Qun
Li, Xiefei
Xue, Bei
Zhang, Erhao
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland