Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Nano-reduction of whey protein using ultra-sonication as a novel approach to improve its applicability in food industry
 
 
Titel: Nano-reduction of whey protein using ultra-sonication as a novel approach to improve its applicability in food industry
Auteur: Mushtaq, Mehvesh
Ayoub, Aneesa
Banday, Javid A.
Rashid, Asif
Rasheed, Nowsheen
Gani, Adil
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland