Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound-assisted tumbling on the quality and protein oxidative modification of spiced beef
 
 
Titel: Effects of ultrasound-assisted tumbling on the quality and protein oxidative modification of spiced beef
Auteur: Wang, Wenxuan
Jiang, Feiyan
Xing, Lujuan
Huang, Yan
Zhang, Wangang
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland