Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 38 gevonden artikelen
 
 
  The improvement mechanism of volatile for cooked Tibetan pork assisted with ultrasound at low-temperature: Based on the differences in oxidation of lipid and protein
 
 
Titel: The improvement mechanism of volatile for cooked Tibetan pork assisted with ultrasound at low-temperature: Based on the differences in oxidation of lipid and protein
Auteur: Cheng, Lujie
Li, Xin
Li, Xiefei
Wu, Yingmei
An, Fengping
Luo, Zhang
Geng, Fang
Huang, Qun
Liu, Zhendong
Tian, Yuting
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland