Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Utilizing ultrasound combined with quinoa protein to improve the texture and rheological properties of Chinese style reduced-salt pork meatballs (lion’s head)
 
 
Titel: Utilizing ultrasound combined with quinoa protein to improve the texture and rheological properties of Chinese style reduced-salt pork meatballs (lion’s head)
Auteur: Jiang, Song-song
Li, Qian
Wang, Tao
Huang, Yu-tong
Guo, Yun-long
Meng, Xiang-ren
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland